Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με προβλήματα ξεκινά τη θητεία του ο νέος Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς κύριος Ρεβενάκης Θεόδωρος.                                                                                                                        Εκτός των άλλων προβλημάτων που κληρονόμησε έχει να αντιμετωπίσει και τους ξυλοδαρμούς των εργαζομένων. 
Σύμφωνα λοιπόν με εξακριβωμένες πληροφορίες εχθές Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στο Ακτινολογικό Τμήμα διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν κανένα από τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ και από την άλλη θέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.
Συγκεκριμένα επισκέπτες,εργαζόμενοι, ασθενείς και συνοδοί έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού εργαζόμενου συμβασιούχου χειριστή από μόνιμο ιατρό ακτινολόγο στο πρωινό ωράριο χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια. 
Η μόνιμη ιατρός-ακτινολόγος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε έξαλλη κατάσταση, μαινόμενη επιτέθηκε στην αρχή φραστικά στην χειρίστρια και στην συνέχεια χειροδίκησε χτυπώντας την στο πρόσωπο και αρπάζοντας από τον λαιμό, ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποσόβησαν τα χειρότερα. 
Μετά το αρχικό σοκ πού προκλήθηκε από την επίθεση,κλήθηκε η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της επιτιθέμενης μετά από μήνυση που κατέθεσε το θύμα.
Η κατάσταση στο Νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πλέον είναι ανεξέλεγκτη,αυξάνονται οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί και  καθημερινά κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα  των εργαζόμενοι από παραβατικές συμπεριφορές.
Οι εργαζόμενοι κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να προσφέρουν υπηρεσίας υγείας σε ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας που καταρρέει καθημερινά.
Αλήθεια πως θα προστατέψετε τους εργαζόμενους κύριε Ρεβενάκη απο τα φαινόμενα βίας;
Κύριε Πλωμαρίτη πως θα αντιμετωπίσετε το μείζον θέμα της ασφάλειας του προσωπικού στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς;   
Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πως θα αντιμετωπίσει την έξαρση της βίας στα Νοσοκομεία όπου οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες ανεξέλεγκτες καταστάσεις;
Καλώς ήρθατε στο Κιλκίς, κύριε Ρεβενάκη.     



Δελτία Τύπου ΠΟΕΔΗΝ
30.01.2018
Τα φαινόμενα βίας κατά γιατρών και νοσηλευτών δεν έχουν τελειωμό στα Δημόσια Νοσοκομεία
ΑΘΗΝΑ 30/1/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4219
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα φαινόμενα βίας κατά γιατρών και νοσηλευτών δεν έχουν τελειωμό
στα Δημόσια Νοσοκομεία
Νίκαια...... Θριάσιο ..... χωρίς τελειωμό
Χθες το απόγευμα Δευτέρα 29/1/2018 στη Νίκαια ασθενής Ρουμανικής καταγωγής στη Γ’ Παθολογική κλινική με σουγιά επιτέθηκε σε νοσηλευτή επειδή δεν του άρεσε το φαγητό. Ευτυχώς παρενέβησαν γρήγορα και προκάλεσε ελαφρά τραύματα στο νοσηλευτή.
Την περασμένη Δευτέρα 22/1/2018 στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο κατά την εφημερία προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, άντρας Ρομά με τον πατέρα του που έπασχε από καρκίνο τελικού σταδίου. Οι γιατροί εξέτασαν τον ασθενή έδωσαν οδηγίες και θεραπεία και έκριναν ότι η κατάστασή του δεν χρίζει εισαγωγή στο Νοσοκομείο.
Ο γιός πήρε τον πατέρα του φωνάζοντας και βρίζοντας και την πλήρωσε μία υπάλληλος βοηθός θαλάμου η οποία μετέφερε εκείνη την ώρα σεντόνια στα χέρια της. Της επιτέθηκε βρίζοντας και απειλώντας και την χαστούκισε. Θεωρούσε υπεύθυνη την βοηθό θαλάμου για την μη εισαγωγή του πατέρα του.
Στο πίσω μέρος του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου, στο πάρκιν έχουν καταστραφεί και έχουν κλαπεί κατ’ επανάληψη αυτοκίνητα του προσωπικού. Κλοπές σε τσάντες ασθενών, συνοδών και προσωπικού είναι καθημερινό φαινόμενο. Πολλές φορές είναι βίαιες μπροστά στα μάτια ασθενών και συνοδών.
Τις αιτίες που προκαλούν αυτά τα τραγικά συμβάντα τις έχουμε αναδείξει κατ’ επανάληψη.
1. Οι μεγάλες ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού οι οποίες αυξάνουν τις ώρες αναμονής για την εξυπηρέτηση των ασθενών στα ΤΕΠ.
Οι γιατροί όμως δεν είναι ταχυδακτυλουργοί, ένας σε κάθε ιατρείο να εξετάζει ταυτόχρονα 40 και 50 ασθενείς. Οι παραβατικές συμπεριφορές βέβαια δεν επιτρέπονται επ’ ουδενί, ούτε όταν προέρχονται από αγανάκτηση και ταλαιπωρία των ασθενών. Την πληρώνει όποιος βρίσκεται μπροστά τους. Δεν έχουν εκείνη την ώρα μπροστά τους τον κο Πολάκη να διαμαρτυρηθούν.
2. Η έλλειψη κονδυλίων στα Νοσοκομεία προκειμένου να βελτιώσουν τα μέτρα ασφαλείας και προσλάβουν επαρκή αριθμό φυλάκων.
3. Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Αν. Υπουργού Υγείας που στοχοποιεί τους εργαζόμενους και οπλίζει τα άτομα με παραβατική συμπεριφορά οι οποίοι χρησιμοποιούν βία σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών.
Ο Αν. Υπουργός Υγείας έχει πει κατ’ επανάληψη ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές αποτελούν πλοκάμια του παρακράτους, τα παίρνουν, κάθονται και δεν κάνουν τη δουλειά τους.
Θα πρέπει ο Πρωθυπουργός άμεσα να παρέμβει.
Πριν θρηνήσουμε θύματα εργαζόμενους των Νοσοκομείων.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply