Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΛΗΣΤΕΣ ΒΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στιγμές φρίκης έζησαν δύο γυναίκες, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο Περιστέρι.
Ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους, τις κράτησαν ομήρους για 12 ώρες και εναλλάξ βίαζαν την 46χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού μπροστά στα έντρομα μάτια της ηλικιωμένης μητέρα της.
Το περιστατικό είχαν καταγγείλει η δύο γυναίκες στην Αστυνομία πριν από ένα χρόνο και σήμερα ο ένας εκ των δύο ανδρών συνελήφθη από τις Αρχές.
Πρόκειται για έναν 25χρονο Αλβανό, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ήταν γείτονας των θυμάτων και είχε παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην τράπεζα όπου έκαναν αναλήψεις.
Όσον αφορά στον συνεργός του, είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές, ενώ ο 25χρονος οδηγείτε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.













ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply