Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ [ΕΙΚΟΝΕΣ]
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο Ρομά, μελών εγκληματικής ομάδας, που λήστευαν συστηματικά ανήλικους και ηλικιωμένους σε περιοχές της Αττικής.
Σε βάρος των δύο, ηλικίας 17 και 28 ετών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση συμμορίας, ληστείες κατά συρροή, κατά συναυτουργία, τετελεσμένες και σε απόπειρα, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από υπαίτιο που διαπράττει κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.
Οι δύο δράστες από τις αρχές του 2018 είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν ληστείες, κατά τις βραδινές ώρες στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων, Νίκαιας, Δραπετσώνας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Οι νεαροί εντόπιζαν και στοχοποιούσαν ανήλικους και ηλικιωμένους σε στάσεις λεωφορείων, τους πλησίαζαν με διάφορα προσχήματα και υπό την απειλή όπλου ή ασκώντας σωματική βία, τους αποσπούσαν κυρίως κινητά τηλέφωνα, τα οποία διοχέτευαν αμέσως σε κλεπταποδόχους. Σε πολλές περιπτώσεις δεν δίσταζαν να χτυπήσουν τα θύματά τους προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους.
Από την έρευνα, πρόεκυψε ότι οι άνδρες έχουν διαπράξει 14 ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Οι δράστες: 
ΖΑΧΑΡΙΟΥ Νικόλα, αγνώστου πατρός και της Δέσποινας, γεννηθέντα στις 27-9-2001 στη Νίκαια Αττικής – συνελήφθη.











ΠΗΓΗ:http://www.eleftherostypos.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply