Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΗΜΑΡΧΕ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΧΙΔΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κολχίδα ένας πολύ μικρός οικισμός με πάρα πολύ μεγάλη ιστορία και Αρχαιολογικά ευρήματα μεγάλης Ιστορικής σημασίας. Δυστυχώς όμως για την Κολχίδα εδώ και μερικά χρόνια, όχι μόνον δεν την έδωσαν την σημασία που της πρέπει αλλά  σε κάποιες περιπτώσεις, η αδιαφορία αγγίζει τα όρια του εγκλήματος!
 Ναι, καλά διαβάσατε! Όλοι γνωρίζεται τα Αρχαιολογικά ευρήματα του 6ου μ.χ. αιώνα που βρίσκονται μετά το ποτάμι του Γαλλικού, όλοι γνωρίζεται την παλιά εκκλησία  του Αγίου Ιωάννη μέσα στον βράχο, όλοι γνωρίζετε το μικρό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής και φυσικά το απέραντο πράσινο κατά μήκος του Γαλλικού ποταμού, όπου κανένας δεν μπορεί να πάει με αυτοκίνητο διότι τα νερά του ποταμού δεν επιτρέπουν ούτε να το σκεφτείς!
Η γέφυρα που συνέδεε όλες αυτές τις ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και προσκυνήματα, έγινε πριν από πολλά χρόνια, μελέτη και επίβλεψη κατασκευής,  από έναν Πολιτικό Μηχανικό από την Κολχίδα, τον Μιχάλη Αναστασιάδη. Η γέφυρα άντεξε όλα τα στοιχεία της φύσης εκτός από τον άνθρωπο. Έτσι πριν από τρία χρόνια περίπου, ένα μηχάνημα έργου του Δήμου Κιλκίς  καθαρίζοντας τον χώρο γύρω από την γέφυρα, αποκάλυψε τα βάθρα της γέφυρα και έτσι η γέφυρα έγινε εύκολη λεία στα ορμητικά νερά του Γαλλικού ποταμού.
Έκτοτε κάθε χρόνο, πριν από το Πάσχα οι κάτοικοι χρηματοδοτούν να γίνει μια πρόχειρη γέφυρα, μόνον για πεζούς, ώστε να μπορούν όσοι θέλουν να πάνε στο εκκλησάκι. Περιττό να τονίσουμε ότι εδώ έρχονται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνον από το Κιλκίς. Πολλοί δε προγραμματίζουν και κάνουν τον γάμο τους σε αυτό το εκκλησάκι με το ειδυλλιακό περιβάλλον!
Δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Ακούστε τι μας είπαν κάτοικοι της Κολχίδας, που δεν ξέρω πως έμαθαν ότι η kilkiswebtv θα ήταν εκεί και ήρθαν να μιλήσουν για να ακουστεί το πρόβλημά τους από τους υπευθύνους και εν προκειμένω από τον Δήμαρχο Κιλκίς:



































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply