Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΔΕΛΗΠΑΛΤΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



"Ημασταν η καλύτερη ομάδα"!
Ο προπονητής της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού Λάζαρος Δελήπαλτας μίλησε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου για τον θρίαμβο της Κυριακής, το πως έζησε το κυριακάτικο ματς, τον στόχο του Κυπέλλου, και ευχαρίστησε τους πάντες!
-Πως αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή;
"Αισθάνομαι χαρά και συγκίνηση γιατί δικαιώθηκε η προσπάθεια των κοριτσιών και πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς"!
- Μπαίνεις στα αποδυτήρια πριν το ματς. Τί τις είπες;
" Τις είπα πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο κρίνεται η κατηγορία. Όμως είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου, και όσο δύσκολο κι αν είναι να μην έχουν άγχος, και να βγουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν."
- Το σχόλιό σου για το παιχνίδι της Κυριακής.
" Ήταν δύο ισοδύναμες ομάδες που πάλευαν για τον τίτλο. Εμείς όμως καταφέραμε να κερδίσουμε στα σημεία, και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Β΄ Εθνική."
-Μπροστά μας έχουμε τώρα το Κύπελλο.
"Το Κύπελλο αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστούν κορίτσια που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, και να τις προετοιμάσουμε για το επόμενο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην διοργάνωση."
-Καλοκαίρι 2017 η διοίκηση σου προτείνει συνεργασία.
" Ήταν μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός πως η διοίκηση μου Κιλκισιακού μου πρότεινε να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Μπορώ να πω πως μόλις ο Σπύρος Μιχαηλίδης μου έκανε την πρόταση πήρα την απόφαση να απαντήσω θετικά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα."
-Ποιους ευχαριστείς για την φετινή πετυχημένη χρονιά.
"Ευχαριστώ τον Σπύρο Μιχαηλίδη, τον Ηλία Ζλατούδη και τον συνεργάτη μου Γιάννη Αντωνιάδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά, παρά τις κάποιες εύλογες δυσκολίες, καθώς εκπληρώσαμε τον στόχο που θέσαμε το καλοκαίρι που ήταν η άνοδος στην Β΄ Εθνική.
Ευχαριστώ επίσης τους γονείς των κοριτσιών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, και φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ στα κορίτσια μας που με...ανέχθηκαν όλη τη χρονιά!"

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply